Website Under Construction

Nieuws

Retrofibre – Klassiek glasvezel met modern comfort

De Retrofibre is de nieuwste ontwikkeling in het atelier van BB SpecimenRods. Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het jubileumjaar. Een moderne glashengel met een unieke uitstraling. De hengels zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar in de kleuren groen en bruin. Er is een lichte uitvoering voor 8-10lbs lijnen en een zwaardere uitvoering voor 10-12lbs lijnen. Beide modellen hebben een lengte van 12 ft.. Voor de puristen die de beleving van toen willen combineren met het comfort van nu. De eerste reacties zijn erg positief!

RF1


Nieuwe werkplaats & shop

BB SpecimenRods heeft in 2013 de deuren geopend van een nieuwe werkplaats en shop. De adresgegevens vind je hier.  Vele enthousiaste vissers vonden inmiddels hun weg naar de prachtige, sfeervolle locatie. Na de inbraak van vorig jaar is er keihard gewerkt om het assortiment op orde te brengen. Voor 2014 staan er in de rekken een serie juweeltjes van hengels klaar. De nieuwe RoyalDutch en Flexors zijn erg in trek! En iedere maand komt er weer wat moois bij…

Nieuwe werkplaats & shop


Nieuwe website online!

BB SpecimenRods bestaat in 2014 al weer 10 jaar. Voor dit geweldige jubileum is een geheel nieuwe website ontworpen en die staat sinds enkele dagen online! Onder Nieuws vind je periodieke updates over de ontwikkeling, bouw en ook het gebruik van de hengels. In het menu vind je alle hengels en materialen terug, met details over model, type, materiaal en prijs en geïllustreerd met weergaloze fotografie. We vinden het leuk om te horen wat je van de nieuwe website vindt: Like ons op- of reageer via Facebook.

Tench Rods Compleet...


    • Copyright © BB SpecimenRods | 2013-2014
    • BB SpecimenRods | Made in Holland
    Top