Website Under Construction

Hengelmakerij ‘BB SpecimenRods’

…ouderwetse service & vakmanschap

 

BB SpecimenRods is een kleine hengelmakerij in het midden van het land. Het atelier is gevestigd te Ochten tussen de grote rivieren die ons land rijk is. Inmiddels is het 12 jaar geleden dat BB SpecimenRods fulltime in bedrijf is gegaan en is het alweer ruim 25 jaar geleden sinds de eerste hengel werd gebouwd. Service is hier een ‘ouderwets’ begrip dus een hengel gaat pas mee als u 100% tevreden bent.
Het overgrote deel van de blanks bestaat uit eigen ontwerpen. Omdat het design in eigen beheer wordt gehouden is de controle op kwaliteit beter  gewaarborgd en wat misschien nog wel belangrijker is, het design is aan te passen daar waar nodig. Iets wat bij standaard blanks vrijwel uitgesloten is. Het wikkelen en aflakken wordt met een gedetailleerde precisie uitgevoerd, gebruikmakend van de beste garens en lakken.
 Na afronding van de bouw wordt iedere hengel nauwkeurig gecontroleerd op kwaliteit, afwerking en prestatie. Zodat u kunt  vertrouwen op uw materiaal tijdens uw waardevolle tijd aan het water.
Elke “BB” hengel die met de klant meegaat, staat voor handwerk, kwaliteit en duurzaamheid. Maatwerk, toegespitst op de specifieke behoefte van de klant. Tussen het ontwerp en het moment waarop de hengel in het foedraal glijdt en met de klant meegaat, zitten heel wat uren handwerk. Zo worden bijvoorbeeld – waar mogelijk -  onderdelen zelf vervaardigd uit de meest hoogwaardige ‘ruwe’ materialen. Aandacht voor detail en afwerking staan net als service en garantie centraal. Elke BB hengel krijgt daarom een maatwerk foedraal en garantiecertificaat.

  • Copyright © BB SpecimenRods | 2013-2014
  • BB SpecimenRods | Made in Holland
Top