Website Under Construction
  • Home
  • Nieuws
  • Retrofibre – Klassiek glasvezel met modern comfort

Retrofibre – Klassiek glasvezel met modern comfort

Retrofibre – Klassiek glasvezel met modern comfort

De Retrofibre is de nieuwste ontwikkeling in het atelier van BB SpecimenRods. Speciaal ontwikkeld en gebouwd voor het jubileumjaar. Een moderne glashengel met een unieke uitstraling. De hengels zijn in gelimiteerde oplage beschikbaar in de kleuren groen en bruin. Er is een lichte uitvoering voor 8-10lbs lijnen en een zwaardere uitvoering voor 10-12lbs lijnen. Beide modellen hebben een lengte van 12 ft.. Voor de puristen die de beleving van toen willen combineren met het comfort van nu. De eerste reacties zijn erg positief!

RF1


  • Copyright © BB SpecimenRods | 2013-2014
  • BB SpecimenRods | Made in Holland
Top